Donostia Ospitaleko eskolan egindako lanak topatuko dituzu blog honetan. Ospitalean egonaldi desberdinak egiten dituzten neska mutilen lanak egongo dira ikusgai.

PAKISTANEKO SAMOSAK

Samosak chitniarekin
Hauek Pakistaneko Samosak dira. Pakistaneko ogiari, erdian haragia jartzen diogu, gero triangulo forma ematen diogu. Batzuetan chitnirekin jaten dugu.  
Chitniak kolore berdea du, pipar berdea, yogur naturala eta gatz pixka batekin egiten dugu. Baita ere mirchi izeneko espezia nahasten diogu; asko pikatzen du baino goxoa da.
Samosa radgulekin (azukrearekin)
Rol oilaskoarekin



Rol-a Pakistaneko beste plater bat da. Tipula, pipar berdea, oilaskoa eta kechup-ekin egiten dagu eta oooooooooooooooossssssooooooo goxoa da.

     Javeria (8 urte)

1 comentarios-iruskin :

TH IKASLEAK dijo...

A ze pinta goxoa!!!!! errezeta idatzi beharko duzu gure sukalde tailerrean egiteko.
Mila esker!!!