Pakistaneko ogia egiteko hau behar da: irina, gatza , ura eta olioa.
Nahastu egin behar dira irina, gatza , ura eta olioa. Gero arrabolarekin forma eman behar zaio.
Baina forma hori, borobila izan behar du, Pakistaneko ogia horrelakoa delako.
Ondoren, sutan edo plantxan jarri behar da.
Honekin bukatzen dugu Pakistaneko ogia egiteaz.
Javeria 8 urte ditut
5 comentarios-iruskin :
Aizu Javeria, Pakistaneko ogia nola egiten den esan diguzu, baino zerbait jartzen al diozue ogiari gainean? Kontaiguzu.
Eskerrik asko!
Kaixo:
Nor zara?
Ogiaren gainean oilaskoa edo behiaren haragia jartzen dugu. Ondoren zatika jaten jarrautzen dugu.
Eskerrik asko!!
ohhhh!!!! sukalde tailerrean egiten saiatuko gara eta kontatuko dizuegu.
Barkatu Javeria, gatza, irina, ura eta olioaren neurriak zeintzuk dira?
Mila esker!!!
Aizue koadrila!
Javeria atzo etxera joan zen eta ezin izan du zuen galdera erantzun. Agian, errebisio batetara etortzen bada galdetuko diogu edo/ta Pakistango gauza goxoak dastatzera bere jatetxerajoaten bagara, galdetuko diogu.
Aiooooooooooooo
Publicar un comentario